Kdo smo

Družba Perko tehtnice d.o.o. Zalog 2, 4204 Golnik, je bila ustanovljena leta 2006 s preoblikovanjem podjetja Servis tehtnic Peter Perko s.p.. Servis tehtnic vseh blagovnih znamk se začne v letu 1974.

Družba Perko tehtnice je specializirana za opremljanje trgovin, mesnic, predelovalne dejavnosti in pakiranja, ter skladiščnega poslovanja. Glavne smernice dejavnosti družbe so usmerjene v oskrbo slovenskega (hrvaškega in BiH) trga s kvalitetno, vzdržljivo in prilagodljivo strojno opremo za tehtanje, pakiranje, predelavo mesa ter sledenje, nadzor pretoka blaga in beleženje, ter analitične obdelave procesov, ki jih opravljamo s prodano tehnologijo.

Vizija podjetja

Cilj našega podjetje je, da našim partnerjem ponudimo najboljše možne rešitve, to pomeni tisto opremo, ki jim bo omogočila, da svoje delo opravijo kvalitetno in učinkovito. Pri svojem delu ne stremimo samo k prodaji, ampak kupcem tudi svetujemo na kakšen način lahko z uporabo sodobne merilne opreme rešijo težave pri vsakodnevnem delu.

Za vse izdelke iz našega prodajnega programa zagotavljamo kakovostne poprodajne storitve, kot so garancijske obveznosti, servis, dobavo rezervnih delov in opcijske opreme, nadgradnjo programske opreme, kot tudi šolanje uporabnikov.