Servis

Perko Tehtnice d.o.o. s svojo izkušeno ekipo serviserjev nudi vrhunski servis za širok spekter mesarske opreme, etiketirnih strojev, tehtnic, vakuumskih pakirnih strojev in industrijske opreme. Poudarjamo avtentičen odnos med našimi zaposlenimi, kar pomeni tudi vzpostavitev trajne ekipe. To omogoča nudenje storitev, ki temeljijo na bogatih izkušnjah našega osebja ter natančnem poznavanju specifičnosti poslovnih partnerjev. Tak pristop poenostavlja sodelovanje, saj naši serviserji, ob pomoči evidenc, že vnaprej vedo, kako se bodo lotili naloge, in se lahko ustrezno pripravijo na servisne aktivnosti.

Kvaliteta

Kvaliteta je zagotovljena s kombinacijo izkušenj, tradicije, znanja in izobraženosti, kar se potrjuje pri vsakem posameznem posegu.

Učinkovitost

Zaradi visoke kvalitete in strokovne podpore so naši posegi izjemno učinkoviti. Večina napak se uspešno odpravi že pri prvem posegu, pri čemer mnoge rešujemo tudi preko telefona.

Evidence

Prevzem periodičnih pregledov postavlja skrb za merila kot našo obveznost. Vzdržujemo natančno evidenco vseh meril in zagotavljamo pravočasnost izvajanja periodičnih pregledov.

Perko Tehtnice d.o.o.

Zalog 2,

4204 Golnik

+386 4 256 56 56

perko-tehtnice@siol.net

PRODAJNI PROGRAM

© 2023 Perko Tehtnice d.o.o. – Vse pravice pridržane.

Scroll to Top