ESPERA

Več kot 90 let je kompetentni partner pri označevanju cen in tehnologiji tehtanja.

“Kot družinsko podjetje je naša prednostna naloga, da upoštevamo individualne zahteve naših strank in postavljamo nove trende na trgu. Zahvaljujoč dolgoletnim izkušnjam smo vedno korak naprej.”

Ustanovljena leta 1924, ESPERA kot družinsko podjetje pripisuje velik pomen inovativnim izdelkom že več kot 90 let. Z namenom izpolnjevanja zahtev in želja kupcev ter nenehnega ustvarjanja novih trendov na trgu kot vodja inovativnosti.

CENOVNO OZNAČEVANJE, TEHNIKA TEHNOLOGIJE IN NADZOR KAKOVOSTI NA NAJVEČJI RAVNI

ESPERA je vodilni svetovni proizvajalec cenovnih nalepk, sistemov za tehtanje in inšpekcijskih rešitev, ki se uporabljajo v vseh vrstah živilske industrije kot tudi v nadaljnji predelovalni industriji. Odličen portfelj podjetja ESPERA vedno izpolnjuje zahteve kupcev. Poleg strojnih tehnologij ESPERA ponuja veliko paleto programskih rešitev za industrijo.

S svojimi produktnimi rešitvami za predelavo hrane ESPERA pokriva vsa področja živilske industrije – od mesa do rib, perutnine, do mlečnih izdelkov ter sadja in zelenjave. Strojne rešitve vedno nudijo popolno fleksibilnost v smislu zmogljivosti, avtomatizacije in omrežne povezljivosti.

Naše stranke imajo koristi od naših procesnih in sistemskih znanj ter naše globalne kompetence.

ES 1000

PDF

ES 5000

PDF

ES 6000

PDF

ES 7000

PDF

ES 9000

PDF